Seitangryta med grönsaker

4 personer

  • 1 skivad gul lök
  • 1 purjo skuren i bitar
  • 1 stor fint skivad morot
  • ½ liten kålrot i små tärningar
  • 1 liten tunt skivad palsternacka
  • ½ sats seitan
  • 1-2 msk olivolja
  • (ingefära riven eller hackad, några stötta kryddpepparkorn, ½ tsk libbsticka, ½ tsk mejram, ½ tsk basilika, ev plantaforce)

Fräs lök och grönsaker i lite olja i en gryta. Tillsätt seitan i bitar eller strimlor och fyll på tamarispad och ev buljong. Koka tills grönsakerna är färdiga. Red av med kuzu eller arrowrot. Späd om så behövs. Smaksätt efter behag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>